• Multi Business Group

 • Instalime Elektrike

 • Ndërtime të Ulëta

Shkurtimisht

Për ne

Disa nga faktet

 • 0
  Klientët
 • 0
  Punë të kompletuara
 • 0
  Bashkëpunime

Ekipa Jonë

Njihuni me ekipën tonë

Ne jemi një ekipë kompakte dhe e e talentuar e cila do të përkujdeset që ju të mos mbeteni të pa ndriquar

Elektrikë
95%
Ndërtimtari
85%
Inxhinjering
65%

I qertifikuar në instalime elektrike dhe teknologji informative, me një përvojë disavjeqare në fushën e instalimeve elektrike, që nga viti 2010 drejtot në MBG.

Jeton Bytyqi

Drejtor
Elektrikë
95%
Riparime
45%
Injinxhering
75%

Inxhinier i diplomuar në Univerzitetin e Prishtinës, Fakulteti i Inxhinerisë Elektrike dhe Kompjuterike, dega Sistemet Elektroenergjetike.

Agim Thaqi

Inxhinjer i Elektroteknikës
Elektrikë
88%
Inxhinering
35%
Strategji
85%

Mbaroi studimet themelore univerzitare në Drejtimin e Konstruksionit në Univerzitetin e Prishtinës.

Lavdim Hoti

Mjeshter

Çka bëjmë ne

Shërbimet

Multi Business Group merret me instalime elektrike, riparime të instamimeve elektrike, instalime të alarmeve, instalime të kamerave të sigurisë, instalime të sistemeve kundër zjarrit, ndricim i brendshëm, ndricim i jashtëm, ndricim publikë, të rrugëve dhe shesheve etj, por edhe me ndërtime të ulëta.

 • Instalime Elektrike

  Instalime / Mirëmbajtje / Riparim

  Me nje staf profesional dhe te perkushtuar ne bejme instalimin e ndricimit te jashtem, te brendshen, ndricimin e rrugeve dhe parqeve, instalimin e alarmeve, instalimin e sistemit kuder zjarrit, instalimin e kamerave, instalimin e semafereve etj.

 • Furnizim

  Furnizim / Transport / Shitje

  Ne furnizohemi nga partneret tane tashme disavjeqare si psh Gestash nga Turqia, Elcom nga Serbia, Qufree nga Norvegjia, Semafor Skopje nga Maqedonia, ku perfshihet edhe transporti deri ne lokacionin e destinuar ose ne depot tone nga ku edhe bejme pastaj instalimin, ekzekutimin ose edhe shitjen e tyre.

 • Ndërtime të Ulëta

  Rrugë / Trotuare / Kubëza

  Pas suksesit ne fushen e instalimeve elektrike se fundmi kemi filluar edhe ne fushen e ndertimeve te uleta perfshire shtrimin e rrugeve dhe trotuareve me kubeza, pastaj vendosjen dhe ngjyrosjen e rrethojave mbrojtese per objekte te ndryshme.

Tabela e Çmimeve

Çmimet Tona

Cmimet per sherbimet me Korpe ose Platforme mund ti gjeni ne vijim ato jan te reale dhe te pershtatshme.

Emri

E-maili

Mesazhi

+377 44 168 954
info@mbg-ks.com
Rr. Jusuf Gërvalla 103, 20000 Prizren,
Republika e Kosovës