multi business group
mbg logo
instalime elektrike
Për ne

Kush jemi ne

Ne jemi kompani me eksperiencë në instalime elektrike dhe ndërtime të ulëta
Instalime Elektrike

Bëjmë instalimin e ndriçimit të jashtëm, të brendshëm, ndriçimin e rrugëve dhe parqeve, instalimin e alarmeve, instalimin e sistemit kudër zjarrit, instalimin e kamerave, instalimin e semafereve etj.

Furnizime Elektrike

Furnizohemi nga partneret tanë disavjeqare si psh Gestash (Turqi), Elcom (Serbi), Qufree (Norvegji), Semafor Skopje (Maqedoni) etj, perfshirë edhe transportin deri në depot tona nga ku bëjmë pastaj instalimin, ekzekutimin ose shitjen e tyre..

Ndërtime të ulëta

Përveq instalimeve elektrike merremi edhe me ndertime të ulëta përfshirë shtrimin e rrugëve dhe trotuareve me kubëza, pastaj vendosjen dhe ngjyrosjen e rrethojave mbrojtese për objekte të ndryshme.

Të tjera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur est quis mauris accumsan eleifend.

disa fakte interesante

Kemi kryer instalime dhe riparime në lokacione të ndryshme për ofertues të ndryshëm, gjithashtu kemi edhe një numër të konsiderueshëm bashkëpunëtorësh dhe klientësh me të cilët na lidhë puna e përbashkët.

24

Referenca

24

Lokacione

86

Klientë

67

Projektet
Projektet e fundit
Instalimi i ndriçimit të ri publikë & riparimi i ndriçimit ekzistues në Komunën e Prizrenit, nr i prokurimit: 622-13-329-521.

Komuna Prizren

Servisimi i gjeneratorëve & riparimi i pompave të ujit & nxemjes qendrore, numri i prokurimit: 70300-14-036-236.

Spitali i Përgjithshëm D. Mustafa, Prizren

Ndricimi publik dhe mirëmbajtja e rrjetit ekzistues, numri i prokurimit: 623-16-072-521.

Komuna Rahovec

Lidershipi

Themeluesi i kompanisë, inxhinierët, dhe stafi tjetër punonjës
Jeton Bytyqi
Drejtor
Agim Thaqi
Ing. Elektros

Shkathtesite e stafit

Ne jemi një ekipë kompakte dhe e talentuar e cila do të përkujdeset që ju të mos mbeteni të pa ndriquar. Pëkushtimi she shkathtësit tona na bëjnë që të jemi të suksesëshëm në realizimin e objektivave

Elektrike
Inixhiniering
Ndërtim
Riparim
Dritat përgjatë rrugës nuk e shkurtojnë distancën, por ato ndriçojnë shtegun dhe ecjen e bëjnë të vlefshme.

cfar bëjmë ne

shërbimet tona kryhen nga një staf me eksperiencë prej vitesh
Disa nga klientët tanë

Galeria

Disa foto nga punët tona në teren
Risitë

Na Kontaktoni

Mund të na kontaktoni edhe përmes formës së emailit të mëposhtëm, do të ishte kënaqësi

© MBG. All rights reserved.